VZW Feestcomite D'Eukeneirs

Wie zijn we?

Het Feestcomité d'Eukeneirs werd opgericht in 2008 om Ooike uit zijn slaap te halen. Met een heel geslaagde Eindejaarsreceptie werden de fundamenten gelegd om met een stabiele en gemotiveerde groep mensen een mooie waaier aan activiteiten uit te bouwen. Onze doelstelling is iedereen en vooral de inwoners van Ooike een paar aangename momenten in een druk jaar te bezorgen. Wij gaan er ook prat op geen spaarbank te willen zijn en daarom houden we onze prijzen altijd zo laag mogelijk. De kleine winst die gemaakt wordt vloeit steeds terug naar onze inwoners, van de allerkleinsten met een Sint- of Paasfeest tot een tweejaarlijks seniorenfeest.

 

Ondertussen zijn wij geëvolueerd naar een VZW wat ons meer mogelijkheden in organisatie biedt. Zo was onze eerste quiz een daverend succes en ook de droppings hebben bij velen een diepe indruk nagelaten. De Kerstverlichting op het Ooikeplein behoort ook al enkele jaren tot de mooiste in de regio.

 

Met deze website willen we dan ook ons Feestcomité en bijhorende agenda beter in de verf zetten en de inschrijvingen voor de geplande activiteit nog gemakkelijker maken.

Hieronder vindt U een voorstelling van ons huidig Comité en alvast bedankt voor het bezoekje aan onze website die regelmatig zal bijgewerkt worden.

Meirhaeghe Guy

Voorzitter

 

Ronsse Peter

Penningmeester

 

De Witte Peter

Bestuurslid/Ondersecretaris

 

Baert Christine

Bestuurslid

 

Libert Eddy

Bestuurslid

 

Verhoeyen Matthias

Bestuurslid

 

Lacroix Dirk

Bestuurslid

 

Louwagie Valerie

Bestuurslid

 

Please reload

Leyman Jacques

Secretaris

 

Dewaele Pieter

Bestuurslid/Ondervoorzitter

 

Holluyn Jules

Bestuurslid

 

Meersman Johan

Bestuurslid

 

Niemegeers Frederique

Bestuurslid

 

Dewaele Lydie

Bestuurslid

 

Vervenne Roeland

Bestuurslid

 

Please reload