VZW Feestcomite D'Eukeneirs

VZW Feestcomite D'Eukeneirs

© 2017 by D'Eukeneirs.

Burgerparticipatie 100.000 euro

Elke Wortegem-Petegemnaar kan vanaf 1 maart een voorstel doen om een stuk van de gemeentekas aan te spenderen. Het gemeentebestuur deelt in totaal 100.000 euro uit via een burgerbegroting. Jullie mogen zelf stemmen over de beste ideeën. Feestcomite D'Eukeneirs sprint mee in de dans. Hieronder kan je al uw ideeën bundelen in een soort forum. Registreer je, en plaats hieronder je idee. Wij zorgen dat jouw mening bij de juiste personen terechtkomen. 

Annelies Debels
26 feb. 2018

Avontuurlijke natuurspeelplek

1 reactie

 

Een avontuurlijke natuurspeelplek in Ooike. Daar genieten zowel jonge als iets oudere kinderen van. Het prikkelt de fantasie & nodigt uit om te ontdekken en zelf te bouwen. Het kan minder duur gemaakt worden dan een klassiek speelplein (max 5000 euro!) , werkt met reliëf, bomen, planten, verstopplekjes,... De vraag die ik graag aan de Eukeneirs voorleg: waar kan dit? Moet een publiek toegankelijk stukje zijn...

 

Nog meer voorbeelden en ideeën op https://k-s.be/groen-speelweefsel/

pieter
10 mrt. 2018

Lijkt me een super leuk idee voor de kids. We zullen al eens informeren bij d'Eukeneirs waar dit zou kunnen aangelegd worden?

Nieuwste posts
 • De Witte Peter
  12 apr. 2018

  Morgenavond 13/04 om 20u30 in Het Schuttershof komt Schepen Maarten Van Tieghem een woordje uitleg geven over de burgerparticipatie. Iedereen van harte welkom!!
 • De Witte Peter
  12 apr. 2018

  De "Aquafindupkes" beter vergoeden! (Ik was er gelukkig niet bij...)
 • Annelies Debels
  10 mrt. 2018

  Een beetje meer Groen op Ooikeplein met een kleine bessenpluktuin: een variatie aan bessenstruiken waar wie passeert telkens wat kan van snoepen. Ook leuk voor de kinderen. Bvb. in de buurt van de petanquebaan