Activiteiten & inschrijvingen

10/07/2020

Voeg meer informatie toe over dit item...

Foto Zoektocht

Beste Eukse vrienden,

 

Naar jaarlijkse gewoonte zouden we in de zomer met een welgesmaakte sneukeltocht voor klein en groot op de proppen gekomen zijn. Alleen … corona kwam dit jaar roet in het eten strooien.

 

Maar dat houdt ons niet tegen en dus hebben we voor jullie een alternatief voorbereid: een heuse fotozoektocht! Tijdens een wandeling op een zonnige dag maakten we her en der een foto, waarnaar jullie op zoek kunnen gaan. Nu is het dus aan jullie 😊

 

Volg de wandelroute zoals aangegeven op het plannetje, zet elke foto in de juiste volgorde (elke foto kreeg een letter toegewezen) en maak kans op toffe prijzen!

 

Dat hebben jullie goed gelezen 😊 De deelnemer die alle foto’s in de juiste volgorde plaatst en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint 3 flessen cava! De tweede wint 2 flessen cava en de derde wint 1 fles cava. Als meerdere deelnemers hetzelfde antwoord (foto’s EN schiftingsvraag) gegeven hebben, zal gekeken worden naar de datum van indiening van het deelnemingsformulier.

 

 

De route start aan de parking op Ooikeplein (nabij ’t Schuttershof). Let goed op de pijltjes en vertrek via de Sint-Amandusstraat.

 

De volledige wandeling is zo’n 13km en kan zowel te voet als met de fiets afgelegd worden (opgelet: hier en daar loopt de route via een onverharde weg). De wandelroute hoeft niet noodzakelijk in één keer afgelegd te worden. Er zijn bewust lussen ingebouwd zodat jullie kunnen starten en stoppen zoals jullie wensen.

 

Let wel op: om de foto’s in de juiste volgorde te kunnen plaatsen, is het nodig dat de volledige route afgelegd werd in de juiste volgorde zoals aangegeven op het plannetje. De foto’s kunnen hier gedownload worden.

 

Deelnemen is gratis en kan vanaf 11/07 t.e.m. 01/09. Om jullie antwoord in te dienen, kunnen jullie het deelnemingsformulier hier downloaden. Deze deelnemingsformulieren mogen ofwel per mail doorgestuurd worden naar frederique.niemegeers@telenet.be ofwel afgeprint en ingevuld gedeponeerd worden in de brievenbus te Sint-Amandusstraat 8A, 9790 Ooike.

 

Veel geluk en vooral veel plezier!

 

 

 

Pssst! Als jullie dit een leuk initiatief vinden en in de toekomst graag nog meer van deze initiatieven zouden willen, mogen jullie gerust vrijblijvend een kleine donatie doen aan het feestcomité d’Eukeneirs op het rekeningnummer BE25 6528 0716 6182. Wij zijn jullie daar alvast heel dankbaar voor 😊

 

En, oh ja, ... indien de omstandigheden het toelaten hopen we nog steeds onze Doe-Het-Zelf BBQ te doen in het weekend van 22 augustus ... mogelijks zelfs aangevuld met een paar andere toffe activiteiten. ALS de situatie het toelaat natuurlijk... maar we houden jullie op de hoogte!

 

Groeten, 

 

Het team van d’Eukeneirs.

20/04/2019

Paasactiviteit

Paaseieren rapen voor alle kinderen van 0-12!

Doe mee met de gezellige zoektocht!

Met gezellige en rijkelijk gevulde  Paasbar voor de ouders.

31/08/2019

Sneukeltocht

Drie uitgestippelde routes tonen het mooie Ooike!

Entertainment voor kinderen tijdens wandeling!

Sneukels op of na elk parcours voorzien...

Inschrijven reeds mogelijk. 

29/11/2019

Sinterklaas

Meer info volgt

28/12/2019

Eindejaarsreceptie

Meer info volgt

Please reload