top of page

VZW    FEESTCOMITE     D'EUKENEIRS

Dag beste inwoners,
Feestcomité d'Eukeneirs vzw bestaat 10 jaar!
Het lijkt alsof het gisteren was, onze eerste eindejaarsreceptie.

Op het Ooikeplein in legertenten met in het midden "de stoof" die ondertussen onze eigendom is geworden. Een instant succes was het! Hartverwarmend hoe de inwoners elkaar vonden bij een drankje of al dan niet warme hap.
Na de receptie was de beslissing om door te gaan evident. Sneukeltocht, dropping, quiz, eitjes rapen op Pasen, koffietafel voor de derde leeftijd, kerstverlichting op het plein en onlangs nog een geslaagd Sinterklaasfeest waarbij de kinderen met paard en kar werden afgehaald!
Jaarlijks weerkerende festiviteiten die altijd op veel bijval konden rekenen, waarvoor dank!


Onze filosofie staat haaks op de hedendaagse maatschappij, bij ons geen snel geldgewin of drukdoenerij! Nee, wij gaan voor eenvoud en rust. Wij houden onze prijzen bewust laag, wij geven liever een extra sneukel onderweg, een gratis kinderfeest of brengen leuke animo voor de derde leeftijd tijdens de koffietafel.


En toch hebben wij de voorbije tien jaar een klein spaarpotje weten te vergaren die ons feestjaar de nodige doch niet overdreven glans moet geven. En op onze tiende eindejaarsreceptie trakteren we jullie al meteen met een gratis eindejaarsconcert in onze kerk o.l.v. Rein De Vos, een Oudenaardist die zijn sporen in de muziekwereld al ruim wist te verdienen! Hij brengt met zijn gelegenheidsgroep "Le Temps d'une Chanson" sfeervolle liedjes die ons

"in the mood" brengen.


En het stopt niet na het concert! In de nabijgelegen tent gaan wij jullie opwachten met een leuke verrassing! Uiteraard ook voor degenen die het concert links laten liggen, iedereen is trouwens welkom vanaf 17u in de tent.

Het concert start om 18u.


Wij hopen jullie opnieuw talrijk te mogen begroeten en weet dat elke uitgave bij ons altijd terugvloeit naar onze inwoners.
Veel dank gaat ook naar de belangeloze medewerkers en sponsors de voorbije tien jaar!


Volgend jaar staan de festiviteiten in het teken van ons tienjarig jubileum. Hou de website en de brievenbus in de gaten! En weet ook dat we open staan voor ideeën en steeds op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste medewerkers om de toekomst van ons Feestcomité te garanderen.


Feestcomité d'Eukeneirs wenst iedereen sfeervolle Feestdagen toe en een gelukkig maar vooral gezond 2018!

bottom of page